March 28, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Conform informațiilor Ziarului Făclia, este o chestiune de zile până la oficializarea revenirii lui Remus Lăpușan în PSD Cluj.

Contactat de publicația Făclia, Remus Lăpușan a declarat: „Îmi doresc o stângă mai puternică la nivelul județului Cluj și mă gândesc serios să iau o decizie în acest sens în perioada următoare. De altfel, sunt mulți colegi din PSD care îmi cer să revin în partid, dar sunt și colegi din Pro România care doresc să reintre în PSD”.

Remus Lăpușan a fost în trecut președintele PSD Cluj, consilier județean, șef al CA Transgaz și CEO pe România la Uniqa.

Remus Lăpușan a intrat în PSD Cluj în 1993. În 1999-2005 a condus TSD Cluj, apoi din 2005 și până în 2010 a deținut funcția de președinte al PSD Cluj-Napoca iar între 2010-2016 a condus PSD Cluj. În mandatul lui Remus Lăpușan, PSD Cluj a obținut cele mai bune rezultate de după 1989 la alegerile locale. Astfel, în 2016, urma alegerilor locale, PSD Cluj a avut 33 de primari, 12 consilieri județeni și 347 de consilieri locali.

Sursa Foto Facebook

1 thought on “Fostul președinte al PSD Cluj Remus Lăpușan revine în partid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *