April 23, 2024
Get in touch with us

Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia acum aproape 20 de ani, iar la vârsta de 20 de ani, relația dintre cele două s-a schimbat: ‘Nu mai avem activități împreună’, mărturisește vedeta”.

Teo Trandafir, care inițial nu își dorea copii, a adoptat-o pe Maia acum mulți ani. De-a lungul timpului, cele două au avut o relație foarte apropiată, împărtășindu-și totul. Cu toate acestea, acum, odată cu trecerea anilor, Maia a crescut, devenind o domnișoară, iar relația cu mama sa s-a schimbat, timpul petrecut împreună fiind mai scurt.

La vârsta de aproape 20 de ani, fiica lui Teo Trandafir își face mama mândră. Deși relația lor este în continuare apropiată, vedeta recunoaște că, odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au schimbat, iar programul încărcat al ambelor le limitează timpul petrecut împreună. Maia, acum studentă, dedică mult timp studiului, iar relația lor s-a adaptat la această nouă etapă. Cu toate acestea, Teo Trandafir subliniază că legătura lor rămâne puternică, iar Maia împărtășește în continuare mamei sale detalii importante din viața ei. Despre experiența maternității, vedeta recunoaște că, în trecut, nu își dorea copii, considerând că nu ar avea timp și energie pentru un astfel de angajament.

Sursa foto Google

Astrele s-au aliniat și Maia a apărut în viața lui Teo Trandafir, deși vedeta nu își planificase niciodată să aibă copii. La vârsta de 36 de ani, într-un moment în care nu se gândea la maternitate, Maia a intrat în viața ei, devenind un dar neprețuit. Vedeta recunoaște că la acea vreme nu se simțea pregătită să aibă grijă de ea însăși, dar apariția Maiei a fost o surpriză binecuvântată, o prezență care a schimbat radical perspectivele Teo Trandafir asupra vieții și maternității.

Sursa foto Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *