April 23, 2024
Get in touch with us

Surprinzător! Prețul unei porții de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu: „Primește doar o stea”.

După ce au experimentat meniul restaurantului lui Cătălin Scărlătescu, unii clienți par dezamăgiți și au emis critici, exprimând că prețul ridicat al unei porții de cartofi prăjiți nu se justifică. Această reacție a stârnit discuții și a generat controverse în rândul celor care au avut experiența gastronomică.

Clienții care au mers să mănânce la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu au fost dezamăgiți de mâncare și mai ales de dimensiunea porțiilor, exprimându-și regretul și unii dintre ei fiind convinși că nu vor mai reveni acolo a doua oară.

Pe pagina de recenzii, majoritatea vizitatorilor care au mâncat la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu au exprimat nemulțumirea față de dimensiunea redusă a porțiilor în comparație cu prețul perceput, lăsându-i cu un gust amar.

O clientă s-a arătat extrem de nemulțumită de Cătălin Scărlătescu și de porția de cartofi servită la X Chef, menționând că este prima dată când plătește pentru o farfurie goală. Prețurile la acest restaurant nu sunt deloc mici, de exemplu, o porție simplă de 150 de grame de cartofi costă 46 de lei. Chiar și cei care optează pentru franjuri de cartofi dulci, legume coapte sau focaccia plătesc același preț. După experiența neplăcută, unii clienți se gândesc că nu vor mai reveni la acest local.

Sursa foto Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *