September 26, 2023

Emil Boc a trăit cu intensitate golul de 3-3 marcat de Dan Nistor din penalty în minutul 78. Primarul Clujului a manifestat bucurie imediat ce Sebastian Colțescu a acordat penalty și mai ales după validarea deciziei de către camera VAR. Cu toate acestea, entuziasmul a fost de scurtă durată, deoarece CFR Cluj și-a mărit din nou avantajul prin golul marcat de Jefte Betancor în minutul 82, după o pasă reușită de la Avounou, potrivit informațiilor de la Fanatik. Emil Boc a lăudat echipa Clujului pentru performanța sa și a descris meciul ca un regal fotbalistic, aducând un spectacol captivant atât pe teren, cât și în tribune. Cu toate că există reacții diferite între suporteri, în acea seară, Clujul a ieșit învingător, iar Boc a subliniat că acest meci a fost unul dintre cele mai frumoase și spectaculoase întâlniri de fotbal dintre echipele “U” și CFR. El și-a exprimat respectul față de ambele echipe și a menționat că și în Cluj pot avea loc meciuri-spectacol la fel ca cele din orașe precum Milano (Inter – A.C. Milan), Roma (Lazio – A.S. Roma) sau Manchester (Man. United – Man. City).

Emil Boc înjurat de galeria CFR

Deși în trecut edilul Clujului era un fan înfocat al CFR-ului prezent în tribune la multe meciuri ale celor de la CFR împreună cu fostul finanțator Arpad Paskany de care era apropiat de data aceasta pe durata derby-ului dintre CFR Cluj și U Cluj, edilul Clujului, Emil Boc, a primit numeroase plăcuțe suedeze, în timp ce meciul s-a încheiat cu victoria echipei CFR Cluj cu scorul de 4 la 3. Confruntarea nu s-a limitat doar la teren, ci s-a transpus și în tribune, unde suporterii au avut tensiuni chiar și cu primarul Emil Boc, prezent în tribune.

Emil Boc a fost confruntat cu expresii obscene și huiduieli din partea galeriei celor de la CFR

“Galeria a scandat în mod răspicat: ‘Emil Boc, m… Emil Boc! Emil Boc, m… Emil Boc!'”

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *