April 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto timesnewroman.ro

Boicotarea băncilor austriece trebuie făcută cu cap! În timp ce mii de români s-au grăbit să-și închidă conturile la BCR și Raiffeisen, bănci deținute de austrieci, adevărații patrioți au rămas cu conturile deschise, dar nu-și mai plătesc ratele la credite.Cei mai virulenți români nu doar că nu și-au închis conturile, dar azi și-au deschis conturi la cele două bănci și au luat credite de nevoi personale, pe care nu au de gând să le mai achite: ”Când vor veni să mă întrebe de bani, o să le spun un singur cuvânt: Schengen. Ok, am mințit, o să le spun două cuvinte: Schengen și muie”, susține Marian Coltea, care a luat chiar azi un credit de la Raiffeisen.

Mai sunt și români care au credite ipotecare la cele două bănci și care lasă loc de bună ziua, adică își plătesc maxim o treime din rată, ca să nu aibă austriecii un pretext să-i execute silit. ”În orice caz, nu văd judecătorul român care ar da acum câștig de cauză unei bănci austriece. Ar însemna că nu e român adevărat”, spune Marian Coltea.

Știre preluata de pe site-ul timesnewroman.ro

https://www.timesnewroman.ro/life-death/doar-fraierii-isi-inchid-conturile-patriotii-nu-si-mai-platesc-ratele-la-bcr-si-raiffeisen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *