February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Florin Dumitrescu dezvăluie Adevărul din Spatele Plecării de la “Chefi la Cuțite” alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu: “Minciuni”

Florin Dumitrescu a explicat motivul real pentru care el, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au renunțat la “Chefi la Cuțite”. Se pare că zvonurile apărute în spațiul public sunt complet false.

Florin Dumitrescu, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, s-a retras din emisiunea “Chefi la Cuțite”. După ani de colaborare cu Antena 1, cei trei jurați ar fi fost pur și simplu prea “obosiți” pentru a continua filmările.

Cel puțin asta susțineau oficialii de la Antena 1 când au anunțat plecarea lor. Dar care este adevărul real? Florin Dumitrescu a dorit să lămurească lucrurile, eliminând orice interpretare greșită.

Printr-o postare pe contul său personal de Instagram, Florin Dumitrescu a dezvăluit public că nu este vorba despre bani. Veniturile nu au fost motivul pentru care cei trei jurați au părăsit “Chefi la Cuțite.”

Mai mult decât atât, a subliniat faptul că oricine afirmă că este vorba de bani pur și simplu minte. Florin Dumitrescu a adăugat că, momentan, nu poate discuta despre acest subiect, dar când va putea, o va face.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *