February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Daniela Crudu, în vârstă de 34 de ani, cunoscută pentru râsul ei molipsitor, a traversat și momente dificile în viața sa, chiar dacă imaginea sa publică este asociată cu veselia. După un divorț care a lăsat amprenta asupra ei, fosta asistentă TV a ales să rămână în România alături de tatăl său, marcând o perioadă dificilă din trecutul său.

Cu apariții frecvente în emisiuni televizate, bruneta a fost mereu în centrul atenției, captivând publicul cu zâmbetul ei contagios și veselia caracteristică. În luna mai a acestui an, viața sa a cunoscut o schimbare în bine, devenind mamă a unei fetițe pe nume Daiana Maria.

Cu toate acestea, viața Danielei Crudu nu a fost lipsită de provocări, unul dintre momentele dificile fiind divorțul părinților săi în octombrie 2013. Despărțirea, care fusese precedată de o perioadă de separare încă din 2005, când mama Danielei a plecat la muncă în Italia, a fost finalizată la Judecătoria Sectorului 5.

Daniela Crudu și tatăl eiCu toate că procesul de divorț a fost gestionat fără probleme, cu înțelegere între cei implicați, Daniela Crudu a resimțit impactul emoțional al acestei experiențe. Cu mama ei locuind în continuare în Italia, iar tatăl său devenind sprijinul său stabil în România, fosta asistentă TV a ales să rămână alături de tatăl său și a vorbit cu apreciere despre grija acestuia.

Despre divorțul părinților, Daniela a exprimat o atitudine de înțelegere și a declarat că nu vrea să intervină în viața privată a acestora, ci doar își dorește ca aceștia să fie fericiți. O atitudine matură și respectuoasă față de deciziile și alegerile din viața personală a familiei sale.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *