February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Cântărețul Florin Apostol, laureat al Festivalului de la Mamaia din 1988, a încetat din viață. Partener de scenă al regretatei Mădălina Manole, a câștigat secțiunea “Interpretare”. Vestea tristă a fost comunicată de prietenii săi online. “Începem ziua cu o veste grea. Maestrul Florin Apostol, prieten al mini-vedetelor și jurat în numeroase festivaluri Belle Arti, a plecat să încânte îngerii. Drum lin, Maestre. Rămâi în amintirea noastră ca un om deosebit, un artist veritabil de la care am învățat multe lucruri frumoase. Dumnezeu să-ți lumineze calea”, a transmis Vali Pascalnii.Cu o carieră impresionantă și un talent remarcabil, Florin Apostol a lăsat amprenta sa în lumea muzicală românească. Debutul său la Festivalul de la Mamaia în 1988 a fost un moment definitoriu, marcând începutul unei căi strălucitoare în industria muzicală.

Colaborarea sa strânsă cu Mădălina Manole a adus în lumina reflectoarelor numeroase concerte memorabile, în care cei doi artiști își îmbinau armoniile și pasiunea pentru muzică. Prin interpretările lor, au creat momente de neuitat pentru publicul lor fidel.

Vestea tragică a plecării sale a cutremurat comunitatea artistică și fanii săi, iar mesajul emoționant transmis de Vali Pascalnii reflectă profundul impact pe care Florin Apostol l-a avut asupra celor din jur: un om deosebit și un mentor inspirațional.

În ciuda despărțirii noastre fizice, amintirea sa va rămâne vie în inimile noastre, iar muzica sa va continua să trăiască prin notele și cuvintele care au adus bucurie și emoție în sufletele noastre. Drum lin, Maestre, acolo unde vei continua să încânți cu pasiune și armonie printre îngeri.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *