February 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Decizie șoc pentru Dani Alves! Brazilianul a fost arestat de către poliția din Barcelona, după ce a fost acuzat de abuz sexual.În cursul zilei de vineri, cel mai titrat fotbalist din istorie a mers la poliția din Barcelona pentru a da declarații, fiind acuzat de un abuz sexual petrecut în data de 30 decembrie, într-un club de noapte din același oraș.

În cele din urmă, brazilianul în vârstă de 39 de ani a fost arestat de către oamenii legii și a părăsit sediul în mașina poliției.

Potrivit celor de la Euro Press, fotbalistul va fi trimis în fața unui judecător, iar acesta îi va decide soarta.În primă instanță, Dani Alves a negat această întâmplare, el explicând că a petrecut foarte puțin timp în nightclubul respectiv, iar incidentul nu ar fi putut să se întâmple.

În data de 30 decembrie, o femeie ar fi reclamat faptul că un client ar fi atins-o în zonele intime, inculpatul fiind chiar fotbalistul brazilian.Imediat după incident, femeia a mers, împreună cu prietenele ei, la o secție de poliție, unde a depus plângere împotriva lui Dani Alves. Femeia ar fi transmis că fotbalistul brazilian i-ar fi băgat mâna pe sub lenjeria intima.„Acum, Mossos d’Esquadra (n.r. poliția din Barcelona) va procesa plângerea depusă de femeie și se va deschide ancheta, astfel încât fostul fotbalist de la FC Barcelona să poată să expună și varianta sa în legătură cu evenimentele petrecute în clubul din Barcelona”, spuneau zilele trecut spaniolii de la Antenna 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *