April 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Google

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, acuză anumite jocuri de culise pentru a pune presiune pe CFR Cluj, pe tema arbitrajului.

Meciul CFR Cluj – UTA Arad, scor 2-1, din etapa cu numărul 28 a Ligii 1, a generat o controversă publică în privința deciziilor de arbitraj.

Dan Petrescu este de părere că discuțiile despre favorizarea echipei clujene de către arbitri sunt artificiale.

„Nu înțeleg de ce s-a zis că au fost greșeli pro CFR, pentru acele greșeli au fost întoarse de VAR. Penalty, care n-a fost, am ratat. Am dat gol, s-a dat fault. Am luat roșu, până la urmă n-au fost greșeli.

S-a spus că a fost un penalty la Sava și un penalty la Lovro. Cred că mai clar a fost penalty-ul la Lovro. CFR n-a fost avantajată în niciun caz la acel meci.

A fost o exagerare, pentru că CFR a fost dezavantajată tot sezonul. Acum se încearcă, înainte de play-off, să se spună că CFR e avantajată de arbitri. Dar statistica spune altceva!

Se pune presiune invers, pentru că nu mai suportă nimeni să fie CFR pe primul loc, asta e clar. S-a plictisit toată lumea de noi!

Va fi război în play-off, și cu VAR, și fără VAR. Am crezut că, dacă vine VAR-ul, va fi liniște, dar m-am înșelat”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Să fie acesta răspunsul?

Lăsăm asta aici doar ca reminder:

Sursa Foto Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *