April 19, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto foaiatransilvana.ro

Secretarul general al PSD Cluj, Horea Chirtes a demisionat din funcția pe care o deținea, a doua ca și importanță în organigrama partidului.

Chirteș a motivat că a recurs la acest gest din motive personale, dar a ținut să adauge că actualul președinte interimar, controversatul Alexandru Cordoș, ”face numai prostii”.

”Rămân consilier județean PSD și membru de bază al PSD. Dar cu Alexandru Cordoș nu se mai poate. Face doar prostii. A desființat grupurile de comunicare a partidului, a scos membrii importanți de pe aceste grupuri, și alte și alte minuni, cu ghilimele”, ne-a precizat Chirtes.

Soția lui Cordoș condamnată pentru corupție
Soția lui Cordoș, Mihaela, a fost condamnată pentru fapte de corupție. În dosarul penal apare și numele lui Alexandru Cordoș, pe atunci senator PSD de Cluj.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că soția lui Cordoș a primit mită de mai multe ori de la diferite persoane.

”În cursul anului 2010, inculpata Cordoș Mihaiela Lucia a primit de la o persoană suma de 500 euro pentru ca, prin influența pe care a pretins că o are asupra membrilor comisiilor de corectare/evaluare la concursurile pentru ocuparea posturilor în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, să intervină pe lângă aceștia în scopul obținerii, pentru respectiva persoană, a unui post de asistentă medicală încadrată pe perioadă nedeterminată”.

De asemenea, numele lui Cordoș a fost pomenit și în contextul unor angajaări la Inspectoratul Școlar Cluj.

”De asemenea, în intervalul 2013 – prezent, inculpata Cordoș Mihaiela Lucia a pretins și a primit de la mai multe persoane, foloase materiale necuvenite cuprinse între 1.000 – 10.000 lei, pentru ca, prin influența pe care ea și soțul său, Cordoș Alexandru, o aveau asupra persoanelor cu funcții de conducere din cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj, Inspectoratului Școlar Județean Cluj și a altor instituții publice, să le obțină cumpărătorilor de influență posturi/locuri de muncă cum ar fi cele de: profesor suplinitor, infirmier, asistent medical, juristconsult etc. Conform site-ului foaiatransilvana.ro

Sursa Foto foaiatransilvana.ro

Sursa:https://foaiatransilvana.ro/cutremur-in-psd-cluj-un-lider-important-a-demisionat-a-motivat-cu-cordos-nu-se-mai-poate/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *