February 25, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLULCristian Pomohaci, cunoscut cântăreț de muzică populară și fost preot, este acuzat de continuarea slujirii ilegale în satul său natal, Moșuni, după ce a fost dat afară din rândul preoțimii cu cinci ani în urmă, din cauza acuzațiilor de pedofilie. Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia a confirmat că Pomohaci își desfășoară activitatea religioasă în garajul casei sale, iar recent a cumpărat un local pe care l-a transformat în biserică sau mănăstire în localitatea Ernei, județul Mureș.

Deși nu mai are calitatea de preot, Pomohaci este acuzat că mimează preoția și continuă să slujească, îndemnându-i pe credincioși să nu cadă în ispită. Arhiepiscopia Ortodoxă a subliniat necesitatea unei investigații din partea Poliției în legătură cu aceste activități ilegale.

Cristian Pomohaci a fost implicat într-o serie de controverse și în timpul activității sale ca preot, inclusiv acuzații de exorcizare filmate cu camera ascunsă în biserica din Moșuni. În plus, în 2012, a fost acuzat de abuz sexual asupra unui tânăr de 17 ani, dar nu a fost condamnat din cauza prescrierii faptelor.

Deși scăpat de acuzațiile de pedofilie, Pomohaci a fost trimis în judecată și condamnat pentru evaziune fiscală, fiind acuzat că a închiriat apartamente deținute de el la sume mult mai mari decât cele declarate la ANAF.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *