February 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Nicu Pepene și soția lui, Alexandra au fost omorâți în propria casă. Cei doi se căsătoriseră în 2022, în luna august și trăiau o frumoasă poveste de iubire. Din păcate viața lor a fost persecutată cu brutalitate. Cuplul a fost găsit cu capetele zdrobite, iar în urma tragicului eveniment a fost deschis un dosar penal de moarte suspectă. Iată care a fost ultimul mesaj al angajatului SMURD care a fost omorât alături de proaspăta soție!

Dublă crimă în Bran
La Bran a avut loc o dublă crimă! Un angajat SMURD și soția lui au fost găsiți morți în casă:

„Victimele sunt un pompier de la SMURD Moeciu și soția acestuia, asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. Ambii aveau în jur de 38 ani și în august 2022 făcuseră nuntă.

Cei doi soți au fost găsiți cu capete zdobite”, potrivit ASUM.

Cine a comis crima dublă de la Bran
Autoritățile au aflat de la părinții pomierului că atacatorul ar fi vecinul lor, văr cu Nicu Pepene. Aceștia ar fi avut câteva divergențe din cauza unui gard, potrivit Antena 3 CNN.

„Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva scandal legat de streașina casei”, spune mama pompierului ucis.

„Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă…“, a declarat tatăl acestuia.

Altercația dintre rude a fost confirmată și de frate lui Nicu Pepene:

„Există o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul…”, a declarat acesta.

Ultimul mesaj al angajatului SMURD care a fost omorât alături de proaspăta soție.

Un ultim mesaj, pe rețelele sociale, ni-l arată pe Nicu Pepene, fericit, alături de frumoasa lui soție, în noaptea trecerii dintre ani. Cei doi au postat o fotografie în care radiau de bucurie, pe 31 decembrie 2022. Totodată, cei doi le urau tuturor prietenilor din mediul online, „La Mulți Ani!”.

Sursa Foto Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *