September 26, 2023

Claudiu Târziu solicită Ministerului Sănătății retragerea imediată a Strategiei Naționale de Vaccinare și o reevaluare a acesteia pentru a asigura un dialog deschis și o implicare a opiniei publice în procesul de decizie. Este important să avem transparență și să luăm în considerare diversele puncte de vedere pentru a aborda cu responsabilitate și eficiență sănătatea publică.

Într-o societate democratică, dezbaterea publică și respectarea opiniilor diverse sunt fundamentale pentru luarea deciziilor în domeniul sănătății. În loc să impunem obligativitatea vaccinării, trebuie să ne concentrăm pe educarea oamenilor cu privire la beneficiile și riscurile vaccinurilor, oferind informații corecte și actualizate.

Este adevărat că organismele internaționale, cum ar fi OMS, au un rol important în furnizarea de recomandări și ghiduri pentru sănătate. Cu toate acestea, deciziile la nivel național ar trebui să fie luate în mod responsabil, cu luarea în considerare a specificităților și necesităților proprii fiecărei țări.

În același timp, este esențial să ne bazăm pe cercetare științifică solidă și pe experți în domeniul medical pentru a lua decizii informate și coerente. Efectele pandemiei și alți factori de sănătate necesită o abordare comprehensivă și colaborare între toți actorii implicați.

În concluzie, un dialog deschis, o informare corectă și o abordare echilibrată sunt esențiale pentru a promova sănătatea și bunăstarea societății noastre. Respingem orice încercare de manipulare a opiniei publice și susținem construirea unui sistem de sănătate eficient și transparent pentru toți cetățenii.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata


About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *