September 26, 2023

Bucătarul John Mountain Sursa Foto Google


Celebrul bucătar britanic, John Mountain, a luat decizia de a interzice accesul veganilor în restaurantul său din Perth, Australia, invocând motive de sănătate mintală. Această decizie a fost luată în urma unei dispute cu un client, o tânără care a vizitat restaurantul și a întrebat despre opțiunile vegane disponibile. Potrivit publicației New York Post, bucătarul a sugerat legumele ca opțiune, însă a uitat cererea până când rezervarea a fost făcută, explicând că avea programată o petrecere privată în acea noapte.

Tânăra s-a plâns de lipsa opțiunilor vegane și de faptul că a plătit 32 de dolari pentru un singur aliment cu care nu s-a simțit confortabil. Ea a menționat că este important ca restaurantele să poată servi pe toată lumea și să nu excludă alimentele pe bază de plante. De asemenea, a exprimat speranța că meniul restaurantului va suferi îmbunătățiri pentru a satisface nevoile diferitelor categorii de clienți.

Într-o recenzie, tânăra a scris: „Dacă nu ții pasul cu vremurile, nu cred că restaurantul tău va rămâne acolo mult timp. Sper să văd o îmbunătățire a meniului lor, deoarece locuiesc în Connolly de ceva timp și am văzut multe restaurante venind și plecând din acea clădire și niciunul nu a durat.”

Într-o reacție neașteptată, bucătarul celebru i-a mulțumit tânărei pentru recenzia negativă și a declarat: “Simțiți-vă liberă să vă împărtășiți experiența și sper să nu vă mai vedem niciodată. Ce copilăresc! Tu și toți prietenii tăi vegani puteți merge să vă bucurați de mâncare într-un alt loc. Sunteți interziși de acum înainte.” John Mountain a recunoscut că o parte din plângerea tânărului client a fost întemeiată, dar consideră că a mers prea departe.

Ulterior, pe pagina de socializare a restaurantului, John Mountain a publicat o postare informând că veganii sunt acum interziși la Fyre, invocând motive de sănătate mintală. „Din păcate, toți veganii sunt acum interziși la Fyre (din motive de sănătate mintală)”, a fost mesajul distribuit pe rețelele de socializare.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *