September 27, 2023
Sursa Foto Google

Universitatea Cluj a ales un nou antrenor în persoana lui Anton Petrea, în vârstă de 48 de ani, fostul “principal” de la FCSB și Chindia Târgoviște. Decizia a fost luată în urma unor schimbări survenite în ultimele ore. Inițial, echipa “Șepcile” ajunsese la un acord cu Andrei Prepeliță, în vârstă de 37 de ani, însă Federația Română de Fotbal (FRF) a avertizat că există riscul sancțiunilor dacă acesta ar fi fost numit “principal”. Astfel, Anton Petrea va semna un contract pe o perioadă de două sezoane cu echipa din Cluj.

Potrivit informațiilor Gazetei Sporturilor, Anton Petrea va avea un salariu lunar de aproximativ 8.000 de euro la Universitatea Cluj. Obiectivul său va fi clasarea pe una dintre pozițiile 7-9 în clasamentul Superligii.

La Universitatea Cluj, Anton Petrea va avea colaborarea a doi foști elevi de la Chindia Târgoviște: atacantul Daniel Popa, în vârstă de 27 de ani, și mijlocașul Doru Popadiuc, în vârstă de 28 de ani. Acești fotbaliști au părăsit echipa dâmbovițeană după retrogradarea acesteia în Liga 2.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *