February 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Bianca Brad a învins cancerul după ce timp de 7 ani s-a luptat cu această boală nemiloasă. Ea și-a încurajat fanii să facă ceea ce le dictează sufletul.

Vedeta a dezvăluit că și-a refăcut analizele, iar acestea au ieșit bine, ceea ce a bucurat-o enorm. Bianca Brad consideră că și credința a ajutat-o să se vindece de această boală.

În anul 2015, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân. Bianca Brad a trecut singură prin toată această durere și nici mama ei nu știa că aceasta este bolnavă. Anul trecut, după ce s-a vindecat, ea a mărturisit suferința prin care a trecut.

Acum, după ce a repetat analizele și a fost la control, Bianca Brad și-a anunțat fanii că este bine.

„Am eu ce am cu „coincidențele’ pentru că s-au întâmplat de prea multe ori și în situații foarte speciale, ca să mai cred că este vorba doar de niște simple…’ coincidențe’.

Le iubesc pentru că mă duc într-o zonă de siguranță și confort psihic și emoțional… Mă fac să mă simt luată în brațe, mângâiată și asigurată că nu sunt singură și că sunt ocrotită.

Știu că unii oameni iau în derâdere astfel de lucruri. Cu toate astea le voi împărtăși aici pe cele mai recente. Poate ajută pe cineva, cumva.

A venit timpul să repet CT-urile și RMN-urile pentru control. Întâmplarea a făcut să fiu programată pentru CT de ziua Sf. Narcis (dr. Narcis Masala este minunatul doctor imagist, la care merg de când am fost diagnosticată, în 2015), pentru RMN de Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil (prenumele altor doi doctori minunați – Dr. Viișoreanu, care m-a operat și dr. Rîcu, la care am făcut radioterapia).

Iar rezultatele, BUNE! Slavă Domnului!, le-am primit de Sf. Nectarie – despre care simt să spun că mi-a fost stâlp, ghid, mentor… Luminița de la capătul tunelului, de-a lungul călătoriei mele sprâncenate pe poteca vindecării, din 2015 încoace.

Până și culoarea albă a halatului de unică folosință, care de obicei este verde, a contribuit la starea mea de bine.

Agățați-vă de orice gând care vă face bine, care vă aduce liniște în suflet, oricât de mic sau de caraghios ar părea.

Nu suntem singuri. Cineva, Acolo Sus, ne iubește!

Vorba lui Albert Einstein: „Coincidența este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.’

Să fim sănătoși la minte, trup și suflet, și să avem parte de cât mai multe coincidențe vindecatoare’, a scris Bianca Brad pe Facebook.

Bianca Brad a fost operată pe 8 aprilie 2021, iar acum se simte foarte bine.

„Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o să revină cancerul. Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc. Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru.

Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu’, spunea Bianca Brad anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *