February 23, 2024
Get in touch with us
Anca Ciubăncan/consilier local PSD/Sursa Foto/Facebook

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan (foto) a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap.

Din primele informații, Anca Ciubăncan a fost ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj.

Evelina Milea și Angela Sacaliș

Foaia Transilvană a contactat-o pe Angela Sacaliș, dar aceasta a refuzat să comenteze situația. Deși a fost sunată de două ori, Sacaliș nu a răspuns. La mesajele trimise, citite de Angela Sacaliș, pe rețeaua wattsap, aceasta nu a răspuns.

Nici Evelina Milea, nu a răspuns la mesajele noastre trimise pe rețeaua de socializare facebook.

De la UPU ni s-a transmis că Anca Ciubăncan a suferit un traumatism cranian și că primește tratamentul medical adecvat pentru astfel de situații. Medicii ne-au mai comunicat că aceasta se exprima foarte greu și nu pare prea cooperantă. În plus, medicii susțin că radiografia toracică efectuată doamnei Ciubăncan evidențiază care are câteva coaste rupte.

”Am fost lovită cu piciorul de Sacaliș”
Un reporter de la Foaia Transilvană a stat de vorbă cu Anca Ciubăncan, la UPU Cluj, unde primește tratament de specialitate.

Mai jos spicuim dind eclarația dată de Anca Ciubăncan reporterului Foii Transilvane.

Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei.
Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să ma trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă …
Au venit și polițiștii și cei de la cei de la SMURD”

Președintele PSD Cluj Alexandru Cordoș nu a putut fi contactat pentru a ne oferi detalii despre incident.

Sursa:https://foaiatransilvana.ro/exclusiv-bataie-in-sediul-psd-cluj-consilierul-local-anca-ciubancan-a-ajuns-la-upu-dupa-ce-s-a-lovit-grav-la-cap/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *