March 28, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Un banner amplasat săptămâna trecută pe una din lateralele centrului comercial Winmarkt (fostul magazin BIG – n.r.) din Mănăștur a încins spiritele în cartier.

Uriașul banner îi are în prim plan pe câțiva dintre jucătorii emblematici ai campioanei României, CFR Cluj: Ciprian Deac, Mario Camora, Cristi Manea, Andrei Burcă, Claudiu Petrila și Yuri Matias.Imaginile cu jucătorii CFR-ului sunt însoțite de sigla clubului din Gruia și de sloganul: „Mândria Ardealului”Amplasarea mashului în inima cartierului Mănăștur, cel mai important fief al fanilor Universității Cluj, este un gest ofensator, menit să provoace spiritele între suporterii celor două echipe, au reclamat unii dintre clujenii care locuiesc în zonă, care foarte probabil fac parte dintre susținătorii lui ”U” Cluj.De altfel, platforma de sesizări mycluj-e.primariaclujnapoca.ro s-a înroșit de reclamațiile care privesc amplasarea bannerului cu CFR Cluj pe fațada centrului comercial Winmarkt din Mănăștur. Patru reclamații au fost postate, în ultimele două zile, cu acest subiect. Acestea au cerut îndepărtarea imediată a bannerului.Iată cele patru reclamații înregistrate până astăzi, 23 ianuarie, pe platforma my cluj (Media9 a păstrat ortografia și punctuația autorilor):

PRIMA:

„Buna ziua, nu stiu carui motiv plauzibil ati aprobat o reclama jignitoare la sdresa tuturor cetatenilor care locuiesc in cartierul Manastur pe fostul magazin Big aflat pe str. Izlazului la intersectia cu str. Manastur. Aceasta reclama este pusa in scop de a sicana si a aprinde spiritele intre suporterii celor doua echipe. Mai mult este de stiut aspectul ca in Manastur sunt foarte multi suporteri U-isti. prin urmare, va solicitam sa fie data jos reclama aflata pe magazinul BIG!!!”.

A DOUA:

„Va solicit respectuos să solicitați proprietarului afișului publicitar amplasat pe clădirea Big din Mănăștur, in care echipa CFR Cluj este prezentată ca „Mândria Ardealului” să înlocuiască de urgență acest panou din următoarele motive:

este considerat provocator și incita la violenta prin amplasarea într-o zonă cu mulți susținători ai echipei Universitatea Cluj
acoperă fațada unei clădiri reprezentative pentru cartier”.

A TREIA:

„Buna ziua, pe str. Bucegi la intersectia cu str. Mehedinti se afla magazinul Big (winmarket) unde in cursul zilei de 18 ianuarie a fost amplasata o reclama uriasa a unei echipe de fotbal CFR. acesta reclama incalca orice norma morala a bunului simt si respect pentru toti locuitorii cartierului Manastur intrucat este insultatoare si amplasata in scop sicanator si agasator! va solicitam sa inlaturati aceasta reclama!”.

A PATRA:

„Bună ziua! Doresc daca este posibil îndepărtarea acelui benner ce reprezintă o echipa de fotbal de pe magazinul Winmarkt Mănăștur sau mutarea lui în altă parte. Nu îi văd rostul mai mult decât atât îl consider ofensator. Multumesc!”.Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au declarat, pentru Media9, că Poliția locală va verifica legalitatea amplasării bannerului pe fațada complexului comercial din Mănăștur, după care va emite un punct de vedere.

Sursa Foto Facebook

1 thought on “Banner buclucaș cu CFR Cluj care încinge spiritele amplasat în Mănăștur pe fațada fostului complex Big

  1. Un articol de tot căcatul

    Au înroșit platforma
    4 solicitări. Auleu. Au rupt-o

    Atâta timp cât plătesc chirie, pot sa pună banner ul și pe tot feleacul

    Și nu în ultimul rând, cum de ajung în presă sesizările astea cuvânt cu cuvânt? Întreb, daca e la liber, vreau și eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *