December 3, 2023

Antrenorul a resimțit dureri în piept după partida cu FCSB și acestea au persistat în zilele următoare. Conducerea echipei UTA Arad a reacționat imediat, conform surselor de la sport.ro.

UTA Arad a confirmat că antrenorul Rednic a fost supus unui control medical amănunțit. Acesta a dezvăluit că suferise un infarct miocardic și este acum în grija medicilor de la Spitalul Județean din Arad.

“Echipa noastră se confrunta cu FCSB la Arad când antrenorul principal, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control detaliat, medicii au decis să-i implanteze un stent și să-l monitorizeze la Spitalul Județean, în următoarele zile. Rednic se va întoarce la echipă în aproximativ o săptămână, în funcție de evoluția sa medicală. Ne dorim sănătate pentru el și îl așteptăm înapoi alături de echipă cât mai curând!” – a comunicat echipa pe pagina sa de Facebook.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *