February 25, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Primăria Florești finanțează sterilizarea gratuită a câinilor, a anunțat astăzi Alin Danci, șef serviciu în cadrul Consiliului Județean Cluj.

„Astăzi am fost în comuna Florești unde primăria finanțează un program de sterilizare gratuită a câinilor. Doar prin implicarea cetățenilor, cât și a autorităților se poate rezolva problema câinilor fără stăpân.

Sursa Foto FacebookÎn cadrul campaniei de informare publică cu privire la obligativitatea sterilizării câinilor, demarată de Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Autorității Teritoriale de Ordine Publică, vom prezenta autorităților locale și posibilitatea de a oferi programe de sterilizare gratuite pentru câini.

Pentru ca această acțiune să aibă succes este nevoie în continuare de sprijinul și implicarea Inspectoratelor de Poliție și de Jandarmi Județene Cluj, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Cluj, primăriilor clujene, dar și al asociației non-guvernamentale Sirius Animal Rescue precum și al altor ONG-uri de profil din județ” a anunțat Alin Danci.

Sursa Foto Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *