September 26, 2023

Cunoscutul activist civic Daniel Meze a depus către primăria comunei Florești o solicitare prin care cerea primăriei să fie făcute publice sumele care sunt cheltuite din bugetul local implicit din banii cetățenilor pentru campanii de presă. Un demers civic normal și de bun simț atât timp cât banii respectivi sunt cheltuiți din banii contribuabililor.

Sursa Foto Facebook Daniel Meze

,,Am depus azi o adresă oficială la Primăria Florești ca să vedem cât cheltuie această instituție pe propaganda plătită către presă! Un primar responsabil și competent nu are de ce să plătească presa pentru a-l lauda. Faptele lui ar trebui să vorbească de la sine”

Daniel Meze și-a înființat și un partid local denumit ARI (Ajutăm România Împreună) partid care poate fi platformă care să asigure locuri în consiliul local al comunei la viitoarele alegeri.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *