February 26, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook Infotrafic

Un accident mortal a avut loc, marți, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului. În accident au fost implicate o mașină și un camion.În urma accidentului o femeie de 59 de ani a rămas încarcerată în mașină.


Sursa Foto Facebook Infotrafic

„Pompierii de la Detașamentul Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN 1, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului. În accident sunt implicate un autocamion și un autoturism, iar pompierii lucrează pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 59 de ani.

Un alt bărbat primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Se deplasează în sprijin echipajul SMURD de terapie intensivă de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca și încă o ambulanță SMURD de la Garda Aghireșu. La misiune mai iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare”, a transmis ISU Cluj.Din nefericire, femeia a fost scoasă moartă din mașină.

„Femeia a fost extrasă din autoturismul puternic avariat. Din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar medicul de la SAJ a declarat decesul acesteia”, a adăugat ISU Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *