March 29, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Un ofițer de poliție, care a trecut de la statutul de om al legii la cel de infractor, a fost prins de poliție din nou. Acesta s-a anturat cu hoții pentru a face bani.

Un fost polițist din comuna Zorleni, județul Vaslui, și-a dat demisia din Poliție și s-a apucat de furat.

În urmă cu doi ani, Mădălin Iulian Silitră a plecat de la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui după ce ar fi provocat un accident rutier, aflat sub influența alcoolului.În prezent, bărbatul în vârstă de 24 de ani s-a împrietenit cu doi minori din Huși și doi adulți din Murgeni. Banda de hoți a venit cu mașina din Bârlad, ca să găsească ceva de furat.

Spre tristețea lor, aceștia n-au găsit nimic, așa că s-au gândit să încerce în altă parte, dar li s-a consumat și benzina la mașină.

Ideea care le-a venit a fost una uluitoare. Hoții și-au tras cagulele pe față, au acoperit numerele la mașină și au alimentat cu benzină rezervorul, după care duși au fost, dar nu prea departe pentru că i-a prins poliția.Judecătorii l-au băgat in arest preventiv
„În ziua de 22 noiembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlădeni au dispus față de cei cinci bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile față de trei dintre persoanele bănuite, iar pentru celelalte două persoane, și anume Mădălin Iulian Silitră și Stan Inspector, s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad în dosarul de urmărire penală și dispune arestarea preventivă a inculpatului S.M.I pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat (faptă săvârșită la data de 22.11.2022 – persoană vătămată Societatea OMV PETROM S.R.L.), și a inculpatului S.I., pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, (faptă săvârșită la data de 22.11.2022 – persoană vătămată Societatea OMV PETROM S.R.L.)”, este sentința dată de judecătorul de drepturi și libertăți al Judecătoriei Bârlad.Totuși, decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel, lucru pe care l-au și făcut cei doi arestați preventiv.

De doi ani preferă să facă infracțiuni
În 2020, Mădălin a plecat de la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui după ce ar fi provocat un accident rutier, fiind beat. Fost polițist la IPJ Vaslui, la postul de Poliție Zorleni, a fost unul dintre cei mai căutați hoți din țară.

Mădălin Iulian Silitră și-a dat demisia din Poliție și a fost prins în februarie la Iași, după ce a comis 9 spargeri, atunci a și petrecut o noapte în arest. Chiar foștii săi colegii l-au băgat acolo.La doar 24 de ani, Silitră a fost și polițist, dar și infractor. Angajat din sursă externă la IPJ Vaslui în anul 2016, acesta și-a încheiat activitatea în 2020, când și-a dat demisia, potrivit Vremeanouă.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *