September 27, 2023
Sursa Foto Facebook/Gabriel Ormenișan

În perioada 26-28 mai 2023, s-a desfășurat la Belgrad Campionatul European de Karate Tradițional pentru CJTS. Echipa României a fost reprezentată de 25 de sportivi din cadrul clubului CS Vointa Cluj-Napoca, care au obținut rezultate remarcabile. Acești tineri talentați au reușit să aducă acasă un impresionant număr de medalii: 10 de aur, 10 de argint și 10 de bronz!

De-a lungul competiției, imnul național al României a fost intonat de 10 ori în onoarea acestor copii deosebiți.

Performanțele lor au adus bucurie și mândrie în sufletele noastre.Succesul lor este rezultatul efortului susținut și dedicării lor față de karate.

Captură Foto Facebook/Gabriel Ormenișan

,,Campionatul European de Karate Tradițional pentru CJTS din 2023 va rămâne în memoria noastră ca un moment de triumf și împlinire. A fost o oportunitate unică de a demonstra abilitățile și talentul sportivilor noștri și de a consolida legăturile de prietenie și camaraderie între țările participante. Felicitări întregii echipe și tuturor celor implicați în acest succes remarcabil!”a scris pe pagina personală de Facebook antrenorul Gabriel Ormenișan cel care a ghidat acești minunați copii în drumul lor spre succes.

Sursa Foto Google

Sensei Ormenișan Gabriel este antrenor emerit cu centura neagră 1 Dan și multiplu campion național și european. El este o autoritate recunoscută în lumea artelor marțiale și a adus o contribuție semnificativă în dezvoltarea și promovarea acestui sport.

Cu o vastă experiență în domeniul artelor marțiale, Sensei Ormenișan Gabriel a dobândit un nivel înalt de cunoștințe și abilități, ceea ce l-a propulsat în poziția de lider în comunitatea artelor marțiale. Prin pasiunea, dedicarea și perseverența sa, a reușit să obțină centura neagră 1 Dan. Această realizare arată nu doar nivelul său avansat de competență, ci și angajamentul său de a-și îmbunătăți continuu abilitățile și de a-și împărtăși cunoștințele cu alții.

Ca și sportiv, Sensei Ormenișan Gabriel a strălucit în competițiile naționale și europene, devenind un campion respectat și admirat în comunitatea artelor marțiale. Abordarea sa strategică, tehnicile rafinate și puterea sa interioară l-au ajutat să învingă adversari redutabili și să obțină victorii de neuitat.

Însă nu doar ca sportiv, Sensei Ormenișan Gabriel și-a câștigat respectul și admirația prin calitățile sale de antrenor și mentor. El a dedicat o mare parte din timpul său pentru a-i instrui și inspira pe alții, contribuind astfel la formarea unei noi generații de luptători talentați și disciplinați. Cu răbdare și compasiune, Sensei Ormenișan Gabriel își ghidează elevii către atingerea potențialului lor maxim, inspirându-i să urmărească excelența în artele marțiale și în viață.

La cât mai multe victorii!

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *