September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Mara Bănică este o jurnalistă foarte cunoscută în țară datorită profesionalismului său de-a lungul carierei. Aceasta este recunoscută pentru sinceritatea cu care abordează subiectele și aceasta caracteristică a devenit unul dintre punctele sale forte în timp.

Sursa foto Google

Mara Bănică nu ezită să fie directă și să spună lucrurilor pe nume, indiferent de context. Recent, ea a participat la o emisiune online în care a dezvăluit aspecte personale, precum decesul tatălui sau cererea în căsătorie, și a exprimat opinii despre diverse persoane din showbizul românesc. Unul dintre numele menționate a fost și Oana Roman, deși contextul nu a fost unul foarte pozitiv.

Sursa foto Google

Moderatorul emisiunii i-a prezentat mai multe caracteristici Mării și a provocat-o să numească primele nume din showbiz care se potrivesc cu descrierea primită. Pentru cuvântul “talent”, Mara a dat următorul răspuns:


„Sunt foarte mulți talentați, nu vreau să îmi scape vreunul. Uite, Marius Manole, un talent extraordinar. În muzică, iarăși, Florin Salam. Băi băiatule, talent nativ. În sport mai avem, uite Hagi a fost un talent înnăscut. Mutu nu mai zic”
, a dezvăluit jurnalista.

💣Când a venit vorba despre aroganță, Mara a menționat că, în opinia ei, Oana Roman ocupă primul loc.

„Oana Roman. Păi nu e arogantă? Sau, nu știu, e părerea mea”, a spus.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *