September 27, 2023

Paige VanZant, fostă luptătoare în UFC, în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit că în doar 24 de ore pe platforma OnlyFans a câștigat mai mulți bani decât în întreaga ei carieră sportivă. Aceasta a decis să se retragă din lumea luptelor în 2020, din cauza unor dispute financiare cu UFC, alegând să-și deschidă un cont pe platforma OnlyFans. Ea afirmă că aceasta a fost cea mai bună decizie din viața ei, adăugând că OnlyFans reprezintă acum principala sa sursă de venit. Paige VanZant a subliniat că, în comparație cu cariera sa de luptătoare, în doar 24 de ore pe OnlyFans a câștigat deja mai mulți bani. Ea consideră că revenirea în sport ar reprezenta o pierdere financiară semnificativă pentru ea. OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a accesa conținutul (în cea mai mare parte pentru adulți) creat de utilizatori.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ

OnlyFans a câștigat popularitate în ultimii ani, oferind o platformă pentru creatorii de conținut să își monetizeze creativitatea și să interacționeze direct cu fanii lor. Pentru Paige VanZant, această platformă a devenit nu numai o sursă de venit, ci și o modalitate de a se conecta cu o bază de fani dedicată.

Ea a subliniat că succesul său pe OnlyFans reflectă interesul crescut pentru conținutul său, iar fani din întreaga lume plătesc pentru a vedea fotografii și videoclipuri exclusive. Cu toate acestea, este important de menționat că OnlyFans nu este doar pentru conținut destinat adulților; există o varietate de creatori de conținut care oferă materiale din diverse domenii, de la fitness la gătit sau divertisment.

Pentru Paige VanZant, trecerea de la o carieră în lupte la una pe platforma OnlyFans a demonstrat flexibilitatea și potențialul de a-și construi propriul brand și de a-și gestiona financiar viitorul în mod independent. Acesta este doar un exemplu din numeroasele povești de succes ale creatorilor de conținut de pe OnlyFans, care au reușit să-și transforme pasiunile în venituri semnificative pe această platformă.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *