December 3, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

O tragedie teribilă a lovit o comună din județul Iași, lăsând trei fete fără ambii părinți.
Soții Viorel și Violeta Burduhosu, care au fost găsiți decedați la Gura Portiței, au fost înmormântați astăzi la biserica din localitatea Stroești (Iași). Întreaga familie este profund afectată, iar nimeni nu poate înțelege cum a avut loc o asemenea tragedie. Cele trei fiice, Maria, Nicoleta și Mihaela, sunt acum orfane.

Sursa foto Google

Una dintre fiicele lor a publicat un mesaj cu sufletul sfâșiat: “Mamă, tată, pentru cine ne-ați lăsat?”
Vecinii care îi cunoșteau pe cei doi soți nu se așteptau niciodată la o astfel de tragedie. Unul dintre ei a spus: “Nu pot să cred, eram prieteni cu ei de mult timp. Nu pot să înțeleg cum s-a întâmplat așa ceva. Au trei copii împreună, care sunt în străinătate. Recent am discutat cu una dintre ele, când polițiștii o căutau pe mama ei, crezând că a avut un accident fatal. Fiica ei spera să o găsească pentru a-i oferi un înmormântare demnă”.

Cei doi se aflau într-o unitate de cazare și urmau să părăsească locul duminică la prânz. Dimineața acelei zile, trupul bărbatului a fost găsit pe plajă, în timp ce autoritățile, inclusiv poliția și echipele de salvare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, au identificat corpul femeii la aproximativ două kilometri distanță de complex.

Conform declarațiilor unui membru al familiei, se pare că Viorel manifestase comportament violent repetat față de femeia care îi dăduse naștere la trei copii.

Cuplul se confruntase în trecut, iar unele dintre confruntări erau legate de probleme financiare. De asemenea, surse sugerează că bărbatul ar fi fost internat în trecut la Institutul de Neuropsihiatrie Socola, însă informațiile privind această internare nu au fost încă confirmate de către personalul medical de acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *