December 3, 2023

Cu o pasiune profundă pentru psihologia clinică, în ultimul timp mi-am dedicat mai mult timp dezvoltării profesionale în propriul meu cabinet. Sunt fascinat de acest domeniu care mă împlinește, oferind oportunitatea de a ajuta oamenii să înțeleagă și să depășească provocările lor mentale și emoționale.

Dar pasiunea mea nu se oprește aici. Sunt, de asemenea, un entuziast al fotografiei vechi și al istoriei, cu o atracție deosebită pentru conservarea și promovarea memoriei afective a localității mele natale. Prin intermediul mediului virtual și a altor mijloace, mă străduiesc să împărtășesc bogăția istorică și culturală a comunității mele cu întreaga lume.

Cu peste 20 de ani de experiență solidă în administrația publică, în colaborare cu 4 primari și implicat în proiecte europene și programe desfășurate în cadrul ONG-urilor, am dezvoltat expertiza ca analist comportamental, metodic, clar și eficace. Sunt cunoscut pentru integritatea mea intransigentă, hotărârea și verticalitatea mea. Cu toate acestea, am și o interesare sănătoasă pentru politică și cred cu tărie că anul 2024 oferă o oportunitate crucială pentru comunitatea noastră de a reveni la normalitate.

Sunt profund convins că am o datorie față de comunitatea mea de a corecta erorile trecutului, când au fost promovați indivizi fără competențele necesare pentru a conduce. Cu experiența mea vastă și o viziune clară pentru viitorul localității noastre, mă angajez să contribui la crearea unui mediu în care competența și integritatea sunt valori fundamentale, și să ajut la transformarea comunității noastre într-un loc mai prosper și mai bine gestionat.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *