September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

La această nuntă memorabilă, invitații au avut parte de o seară plină de momente deosebite, cu recitaluri susținute de artiști consacrați din România, mâncăruri excepționale, trei torturi și un spectacol de focuri de artificii impresionant.

Sursa foto Google

Medana Oprea a impresionat purtând două rochii de mireasă albe în timpul nuntă. Alin Oprea, pe de altă parte, a avut două ținute distincte: un costum turcoaz și un frac impecabil.

Medana Oprea a exprimat recunoștința pentru familia sa și pentru nașii lor, menționând că sunt binecuvântați cu un soț minunat, copii iubitori, nași sublimi și nași puternici. Aceasta a fost postarea sa pe Facebook.

La începutul petrecerii, Medana a pregătit o surpriză specială pentru soțul ei. Ea a cântat pentru prima oară în fața lui Alin, iar vocea ei a fost atât de emoționantă încât l-a impresionat până la lacrimi.

“Nu am crezut că ea cântă. Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut. Este omul care mă surprinde în fiecare zi cu ceva”.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *