September 26, 2023

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au propus închiderea restaurantului Taverna Racilor Herăstrău pentru o perioadă de până la 12 luni, din cauza neregulilor constatate în timpul controalelor desfășurate în perioada iunie – septembrie a acestui an. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a informat că Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea (CRPCR) Bucureşti-Ilfov a efectuat mai multe verificări la Taverna Racilor Herăstrău, care este administrată inițial de SC Nedsea SRL și în prezent de SC Commercial Diplomatic Club SRL, societăți promovate în media de Paul Nicolau, cunoscut ca și Pescobar.

Pe parcursul acestor controale, au fost aplicate mai multe sancțiuni, inclusiv amenzi contravenționale și oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor. De asemenea, s-a propus emiterea unei decizii de închidere temporară a unității pentru o perioadă de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate și încetarea practicilor comerciale incorecte.

Sursa Foto GoogleAbaterile principale constatate de echipele de control includ utilizarea materiilor prime și semipreparatelor fără etichete cu informații de identificare și caracterizare, utilizarea agregatelor frigorifice neigienizate, condiții necorespunzătoare de igienă, prezența insectelor vii în unitate, nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor și alte nereguli legate de siguranța alimentară.

Se precizează că vor fi transmise adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică în legătură cu aceste constatări.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *