December 9, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

O fetiță de cinci ani a suferit un tragic incident în timp ce mânca gustarea ei preferată, sfârșind prin a se sufoca sub ochii mamei.

Imogen Lennon, o fetiță în vârstă de cinci ani din Canowindra, Australia, a suferit un episod tragic de sufocare în timp ce se afla în mașină cu mama ei. Incidentul a avut loc după ce fetița a primit o gustare de la mamă.

Sursa foto Google

Micuța Imogen a fost transportată la spital de către mama sa, Samantha, cu ajutorul unui șofer care a trecut prin zonă. Cu toate eforturile depuse, fetița a pierit la spital. Tamara Harrison, o apropiată a familiei, a creat o pagină de strângere de fonduri și a descris-o pe Imogen ca fiind “o copilă luminată, hotărâtă și iubitoare”. Tragedia a șocat comunitatea și a adus împreună oamenii pentru a oferi sprijin familiei în aceste momente dificile.

Micuța Imogen se întorcea acasă de la lecțiile de înot în după-amiaza zilei de 16. În timp ce se afla pe bancheta din spate a mașinii și savura gustarea ei preferată, a început brusc să se sufoce. Mama ei, Samantha, a sunat la serviciul de urgență, dar i s-a spus că ambulanța ar fi ajuns prea târziu din cauza distanței. Samantha a decis să ducă singură fetița la spital, fiind ajutată de un șofer binevoitor care trecea prin zonă. Cu toate eforturile depuse la spital, Imogen a pierit. Această tragedie a lăsat o familie distrusă de durere, incluzând părinții, frații și sora micuței Imogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *