December 9, 2023

Yanjin, China, este recunoscut drept cel mai îngust oraș din lume, având o lungime de 5 kilometri și o lățime variabilă, cu o valoare maximă de 300 de metri și o valoare minimă de 30 de metri. Acest oraș adăpostește o populație de aproximativ 400.000 de locuitori.

Yanjin este un oraș unic în lume din perspectiva dimensiunilor sale foarte restrânse pe lățime, ceea ce îl face să iasă în evidență în peisajul urban global. Cu toate că are doar 30 de metri în cea mai îngustă parte, acesta găzduiește o comunitate semnificativă și oferă o varietate de facilități și servicii pentru locuitori. Cu o lungime de 5 kilometri, orașul se întinde pe malurile râului Yangtze, oferind o priveliște pitorească pentru cei care îl vizitează.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *