September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Andrada Ştefana Pavel, o tânără judecătoare din Cluj, a fost găsită decedată în locuinţă. Ea era cunoscută și apreciată în comunitate și activa la Judecătoria Gherla.

Sursa foto Google

Această tragică descoperire a avut loc pe data de 13 septembrie la locuința sa din Gherla. Colegii de muncă au devenit îngrijorați când nu a apărut la serviciu și, neputând să o contacteze telefonic, au decis să anunțe autoritățile prin apel la numărul de urgență 112.

Pe data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12:15, Poliția municipiului Gherla a primit o sesizare cu privire la o femeie în vârstă de 32 de ani care nu răspundea la telefon. Cu sprijinul ISU Cluj, autoritățile au intrat în locuința acesteia și au descoperit-o decedată. În prezent, se desfășoară cercetări pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Sursa foto Google

Procurorii au declarat că nu au identificat urme de violență pe corpul femeii decedate, dar cauza exactă a morții rămâne încă necunoscută și este subiectul investigațiilor în curs.

„Se fac cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă…ancheta desfășurată are ca obiect stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul doamnei Pavel Ștefan Andrada” spun procurorii de caz.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *