September 27, 2023

În comuna Florești, județul Cluj, pe data de 13 septembrie, un incident nefericit a avut loc când un copil de doar 7 ani a fost mușcat de un câine în apropierea locuinței sale. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă au capturat momentul tragic.

Se pare că micuțul a ieșit din scara blocului și s-a apropiat de un câine care se odihnea în colțul vecin. Cu gesturi prietenoase, copilul a încercat să se apropie de patruped, dar din păcate, animalul a sărit și l-a mușcat de piept. Cu curaj și rapiditate, copilul a reușit să se elibereze și a alertat imediat părinții cu privire la incident.

Conform observatonews.ro, Primăria din Florești nu dispune de un adăpost pentru animalele străzii, dar colaborează cu un ONG local care preia câinii vagabonzi. Aceștia au fost informați despre incident după producerea lui, iar câinele se afla deja în evidențele lor. În anul precedent, au fost capturați și adăpostiți 45 de câini din Florești, iar în acest an, până în prezent, au fost preluați 23 de astfel de patrupede.

Câinele a provocat o rană la nivelul pieptului copilului, necesitând intervenția echipajului SMURD. În timpul evaluării inițiale, minorul a fost conștient și cooperant, iar pentru investigații suplimentare, a fost transportat la secția de pediatrie a unui spital local.

Autoritățile competente, inclusiv Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, au fost alertate cu privire la incident și vor efectua anchete pentru a stabili circumstanțele exacte ale atacului și pentru a lua măsurile corespunzătoare în ceea ce privește câinele implicat.

Știre inițială: monitoruldecluj.ro

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *