September 26, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Un incendiu a avut loc vineri dimineața la un tren de călători cu două vagoane care circula pe ruta Arad-Oradea, în județul Bihor. Aproximativ 20 de pasageri au evacuat vagoanele de unii singuri, fără să se înregistreze răniri.

În dimineața aceasta, pompierii militari din Oradea au intervenit pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un tren de călători cu două vagoane, ce se afla în tranzit pe ruta Arad-Oradea. Apelul care a semnalat acest incident a fost înregistrat de dispeceratul ISU Bihor la ora 06.25. La locul incidentului, au fost mobilizate rapid cinci echipe de pompieri militari din Detașamentul 1 și Detașamentul 2 Oradea, cu două autospeciale echipate cu apă și spumă, două autospeciale de tip ABROLL, o ambulanță SMURD de tip B2 și o autospecială de primă intervenție și comandă. Atunci când forțele de intervenție au ajuns la locul incidentului, nu se afla nicio persoană în vagoane; toți pasagerii, aproximativ 20, se autoevacuaseră în siguranță, iar flăcările cuprinseseră întregul tren.

Pompierii au reușit să localizeze și să stingă incendiul în jurul orei 7:20 și acum lucrează la minimizarea consecințelor evenimentului.
“Noroc că nu s-au înregistrat răniți”, a informat aceeași sursă.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *