February 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/ Facebook

Potrivit presei ucrainene, președintele rus Vladimir Putin ar fi trecut printr-o intervenție chirurgicală nereușită pentru îndepărtarea unei tumori canceroase, în urma căreia ar fi intrat în comă.

Serviciile secrete, citând surse din Kremlin, au raportat că anturajul lui Putin a început să pregătească așa-numita „tranziție a puterii” și să caute un succesor la „tron”.

Anturajul dictatorului a decis să ascundă informații despre starea lui Putin. Ei plănuiesc să nu dea informații până când Kremlinul nu va stabili cine îi va succeda.

Până atunci, sosia lui va apărea în public, pentru a liniști mass-media.

Este de așteptat ca ministrul rus de externe Serghei Lavrov să se adreseze în curând președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, cu cererea de a anunța întâlnirea mult așteptată dintre Vladimir Putin și președintele ucrainean Vladimir Zelenski, la care va trebui să participe și liderul turc.

Totuși, potrivit unor surse, conform planului Kremlinului, această întâlnire nu va avea loc pentru a nu risca dezvăluirea privind înlocuirea lui Putin cu o sosie.

Rusia intenționează să dea vina pe Ucraina, pe poziția sa presupus neconstructivă și pe Volodimir Zelenski, pentru că au sabotat această întâlnire, iar în plus, vor fi înaintate condiții care sunt evident inacceptabile pentru Ucraina.

Amintim că președintele turc Recep Tayyip Erdogan plănuiește să poarte discuții cu președinții Ucrainei și Rusiei, Volodimir Zelenski și Vladimir Putin. Acestea ar trebui să aibă loc în această săptămână și se vor axa pe deblocarea exporturilor maritime de cereale ucrainene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *