April 23, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Sorina Guță se confruntă din nou cu probleme de sănătate și este internată în spital într-o stare critică. După ce a trecut prin momente dificile acum doi ani, artista se luptă din nou pentru viața ei, fiind nevoită să primească îngrijiri medicale de urgență.

În urmă cu doi ani, Sorina Guță a fost în fața unei intervenții chirurgicale cu potențial fatal, amânând-o pentru a evita riscurile. În tot acest timp, a trebuit să folosească masca de oxigen, iar acum, chiar dacă părea că lucrurile s-au liniștit, ea a fost readusă în grija medicilor într-o stare deloc bună.

Într-un live pe TikTok realizat de soacra Danei Badea, a fost dezvăluit faptul că Sorina Guță se află internată în spital și se confruntă cu starea ei de sănătate precară. În imagini, artista se arată slăbită și suferindă, exprimându-și speranța că Dumnezeu îi va oferi sănătate și viață.

Apropiații și fanii artistei s-au mobilizat pentru a o susține în această perioadă dificilă, exprimându-și gândurile și rugăciunile pentru vindecarea ei. Unii dintre aceștia au încercat să strângă fonduri pentru a o ajuta pe Sorina Guță să facă față cheltuielilor medicale.

Deși a fost contactată pentru un comentariu de spynews.ro, Sorina Guță nu a putut să vorbească din cauza problemelor grave de sănătate cu care se confruntă.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *