February 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc. Dana Marijuana a trecut peste moartea fulgerătoare a fostului partener și acum iubește din nou. Artista vrea să se mărite cu noul partener. Pe lâmgă iubire, mai este un motiv pentru care vrea să facă acest pas.Chiar dacă, în trecut, a suferit mult, Dana Marijuana este acum mai fericită ca niciodată. Artista are de gând să facă chiar și pasul cel mare alături de Valentin, noul său iubit.

În urmă cu puțin timp, Dana Marijuana a făcut declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre relația cu Valentin, noul său iubit.

Aceasta a vorbit despre suferința prin care a trecut, după moartea celui lângă care a fost aproape 8 ani, acesta fiind motivul pentru care a ales să își schimbe complet viața.„Pentru mine a fost o durere în suflet atunci când fostul meu partener era la spital și după 7,8 ani, cât am fost împreună, nu am putut intra în spital. Simțeam că este cu mine și mă strigă, el fiind în comă și eu nu am avut voie, pentru că nu am avut nicun rol în acea familie și m-a durut tare încât…

Da! Vreau să mă căsătoresc cu partenerul meu. În acesti 8 ani am fost trup și suflet pentru el. Am simțit că sufletul lui este cu mine, mă cheamă. Trăiesc cu impresia că poate l-aș fi întors înapoi.”, a declarat Dana Marijuana.Mai mult decât atât, artista a vorbit chiar și despre planurile de viitor pe care le are alături de noul iubit. Aceasta a precizat că vrea să se căsătorească, însă nu se grăbește să facă marele pas.

„Da… Ne-am gândit în același timp. A venit informația în același timp. Am un inel. El are un tauaj de când era puștan și eu am inel de argint, vechi, care se aseamănă foarte mult cu o formă de pe tatuajul lui. Mi s-a părut interesant.

O luăm încep, nu ne grăbim. Îmi dau seama că după orice necaz sau greu… Dacă reziști să treci peste acel greu, dincolo te așteaptă soare, lumină, o viață mai bună. Dumnezeu îți dă inversul.”, a mai spus artista, pentru Antena Stars.Deși recunoaște că a avut planuri să-și ia viața, acum trece printr-o perioadă extrem de bună.

„În sfârșit acum sunt bine! Slavă Domnului. Ne dorim în continuare să ne căsătorim, nu s-a schimbat nimic din planurile noastre pentru viitor. Acum m-am așezat la casa mea, sunt bine. Nu mai am nici acel local din Centrul Vechi (unde a murit iubitul ei – n. red.), l-am închis, vreau să revin să fac bijuterii, să mă fac creatoare de bijuterii.

M-am mutat împreună cu iubitul meu și ne este foarte bine. Nu gătește nimeni în casă, nici eu, nici el, momentan doar ne cumpărăm mâncare”, a declarat Dana Marijuana, pentru Click!.Dana Marijuana a vrut să se sinucidă
La opt luni de la tragedie, Dana Marijuana recunoaștea că a fost pe punctul de a se sinucide, din cauza durerii. Artista spunea că viața ei s-a schimbat și că spiritualitatea a ajutat-o să meargă mai departe.

„Mi s-a oferit o altă viață. Mi-a picat cerul în cap (…). Am vrut să las totul. Am zis că nu pot să trec peste toate cele. Apropiații, familia, prietenii și un anumit om extraordinar au văzut neliniștea mea. E un pic greu să renaști și s-o iei de la capăt”, a mărturisit Dana Marijuana la Antena Stars.Artista s-a reapucat de muzică și are încredere că viitorul ei va fi unul fericit, în ciuda tragediilor trăite.

„Consider că sunt la apogeul vieții mele, spiritual vorbind. Mă bucur că nu se întâmplă lucrurile foarte rapid, se întâmplă mai lent și calculat. Încerc, astăzi, să le fac pentru viitor”.

Dana Marijuana, mesaje de la iubitul mort. Mărturii cutremurătoare: „L-am simțit lângă mine total”
Invitată în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, Dana Marijuana a vorbit despre trăirile pe care le are în această perioadă ș despre semnele pe care le primește de la iubitul său.„Nu am văzut accidentul. După ce s-a terminat treaba, l-a văzut cineva și l-am găsit acolo.

A venit o salvare, nu aveau prim ajutor, am chemat a doua salvare.

Îmi arată în fiecare zi că există și mai ales că suntem în preajma sărbătorilor de Paște și sărbătorim, dacă putem să spunem așa, reînvierea lui Iisus și asta mă întărește și îmi dă răspuns că și el va veni înapoi.


Lași corpul, nu mai poți să te întorci în el, pleci, ești în tot universul și la un moment dat universul te reface.L-am simțit lângă mine total. Îl simt zilnic total, mai ales că am stat șapte ani de zile zi și noapte. Văd cum diavolii, moartea care i-a adus moartea, adică o femeie, mi-a râs în față. Asta s-a întâmplat real, om la om”, a povestit Dana Marijuana în emisiunea Teo Show în primăvară.

Dana Marijuana crede că iubitul ei a fost blestemat
Artista a relatat câteva întâmplări bizare, care au avut loc cu puțin timp înainte ca Daniel Burlacu să moară. Ea crede că acesta a fost blestemat de către o femeie cu care era certat.„Când o dragoste e pură, răul se vede. E o femeie bolnavă și malefică, există, care a venit la noi acasă, înainte de chestia asta. Daniel s-a dus să o dea afară, ei nu i-a convenit și a mințit că e un criminal.

Înainte să se întâmple acest necaz, el voia să plecăm din București, să nu mai avem legături cu nimeni. Am fost la mare, iar când ne-am întors de la mare a văzut o bufniță, mi-a atras atenția de trei ori să mă uit, iar el nu făcea asta. Apoi am fost la munte, ne-am trezit s-a uitat la ceas, era ora 20.00. Mi-a zis: „Băi, Dana, m-am învârtit pe aici, tot 20.00, am fost la baie, tot 20.00 (i se oprise ceasul – n. red.).

Era clar vizat doar el, pentru că eu nu vedeam toate semnele astea.

Cred foarte mult în revenirea lui, mai ales că era un om special, nu îmi e greu să îl depistez. Îmi dă semne zilnic că există. Îmi apare. Vărs cafeaua și se formează o față, arunc un șervețel și se formează iarăși ceva. Aud niște oameni care vorbesc și niște cuvinte care îmi spun ceva.

Și la vreme. El e născut pe 07.07. Și la vreme și la ceas văd cifra aceasta. N-am cum să nu-l găsesc, e ca mine, îl simt prea tare ca să fie altfel”, a mai spus aceasta în emisiunea lui Teo Trandafir.

Sursa Foto Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *