December 5, 2023
Sursa Foto Facebook

În contextul în care Guvernul a votat ieri Legea bugetului de stat pe 2023, parlamentarii USR Cluj au pregătit peste 100 de amendamente reprezentând proiecte de investiții pentru dezvoltarea județului Cluj.21 de UAT-uri se află pe lista potențialilor beneficiari ai sumelor alocate din bugetul anului 2023. Pentru selecția proiectelor, parlamentarii USR au lucrat împreună cu edilii și autoritățile locale din județ, care au transmis necesitățile cele mai importante din comunitățile lor.

42 dintre acestea reprezintă proiecte de infrastructură rutieră – precum centura ocolitoare a orașului Huedin sau modernizări ale drumurilor din ruralul clujean -, iar 16 reprezintă infrastructură de utilități (canalizare, gaz, apă, iluminat public).
De asemenea, pe listă au intrat 19 proiecte de construcție sau modernizare a infrastructurii educaționale și sanitare: școli, grădinițe, creșe, dispensare”, arată USR Cluj.Apel pentru alți parlamentari
Beneficiarii acestor amendamente sunt UAT-uri diverse din județ, atât din zona rurală, cât și urbană, dar și autorități ca DRDP sau Apele Române. Cluj-Napoca este pe listă cu realizarea studiului de fezabilitate pentru o nouă maternitate, atât de necesară în municipiu.

Parlamentarii USR au transmis un apel colegilor parlamentari clujeni aparținând altor partide.

“Clujul merită să crească. Este o listă cu nevoi reale ale comunităților din județ, pentru care ar trebui să ne luptăm toți parlamentarii de Cluj, indiferent de partidul din care provenim.

Așadar, i-am invitat și pe colegii din alte partide să ni se alăture în construirea amendamentelor. În mod cert, acestea merită să fie susținute prin vot de către toți parlamentarii de Cluj, pentru binele clujenilor beneficiari ai investițiilor propuse”, a declarat deputatul Oana Murariu, președintele Biroului Județean USR Cluj.

1 thought on “USR bate cu pumnul în masă și cere pentru județul Cluj investiții de 695,5 milioane lei în bugetul pe 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *