March 28, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/Facebook

Meciul de retragere al lui Mutu, de pe Cluj Arena, eveniment care a avut loc duminică seară, a dus laolaltă nume mari din fotbalul mondial al anilor ’90. 

Sursa Foto/Facebook

Unii au pierdut lupta cu greutatea, alții sunt ”țiplă”. Cum s-au prezentat fostele glorii ale României la meciul lui Mutu

Sursa Foto/Facebook

Peste 20.000 de spectatori au venit să-i vadă din nou la lucru pe foști mari fotbaliști ai României Gică Hagi (57 de ani), pe Adrian Mutu (43 de ani), pe Adrian Ilie (48 de ani), pe Bogdan Stelea (54 de ani), pe Ionel Ganea (48 de ani), pe Dorin Goian (41 de ani) sau Ionel Dănciulescu (45 de ani), printre alții.Meciul a fost atractiv, chiar dacă unii dintre foștii tricolori au pierdut lupta cu greutatea, cum sunt cazurile lui Ganea și Zicu, în principal. De partea cealaltă, Dănciulescu, Raț, Goian și-au menținut greutatea pe care o aveau și atunci când activau ca fotbaliști. Nici Rădoi nu mai este țiplă, dar el are foarte puține kilograme în plus.Fanii prezenți pe Cluj Arena s-au bucurat însă de ”recitalul” de pe dreptunghiul verde, mai ales că și selecționata mondială a avut în componență nume mari, cum ar fi Fabio și Paolo Cannavaro, Makelele, Fernando Couto, Trezeguet, Hasselbaink, Luca Toni, Gilardino.

Adi Mutu s-a arătat foarte emoționat înaintea meciului și a transmis un mesaj tuturor suporterilor din România. Mutu a marcat în meciul de retragere! ”Briliantul” și ”Regele” Hagi au ajuns la 71 de goluri pentru România.

”De mult voiam să spun, dar niciodată nu am avut șansa. Vă mulțumesc că m-ați susținut la echipa națională în cei 13 ani. Vă mulțumesc din suflet. Hai România!”, a declarat Adi Mutu la începutul partidei.

Team World Stars a deschis scorul în minutul 9, când Jimmy Floyd Hasselbaink, fost coechipier al lui Mutu la Chelsea, l-a păcălit pe Bogdan Stelea.

Ce l-a surprins pe Adrian Mutu la meciul de retragere și gluma făcută cu Gică Hagi

Replica României nu a întârziat să apară, iar Adi Mutu, personajul principal al serii, a restabilit egalitatea cu un șut cu exteriorul dintr-o pasă superbă a lui Gheorghe Hagi.

Doar patru minute mai târziu, World Stars a marcat din nou prin același Haselbaink care a avut o execuție foarte bună dintr-o fază fixă, iar balonul a trecut pe sub plonjonul lui Stelea.

După pauză, Adi Mutu a trecut în echipa World Stars. După o bară a lui Giani Kiriță, World Stars a făcut 3-1 prin Gilardino care a marcat cu capul. Ionel Ganea a lovit și el bara cu un șut din afara careului, iar două minute mai târziu, a redus din diferență de la punctul cu var. Tot Ganea a marcat golul egalizator, după un ”assist” oferit de Tamaș, care a stabilit și scorul final, 3-3. Interesant este că Tamaș a primit balonul de la Mutu care, deși făcea parte din echipa World Stars, s-a bucurat alături de ”tricolori”.

La finalul partidei, terenul a fost invadat de fanii care voiau să fie aproape de protagoniștii partidei. După câteva minute, Adi Mutu a făcut turul de onoare al arenei, purtând drapelul pe spate.

Reușita lui Adrian Mutu de la Cluj a venit după o pasă a lui Gică Hagi, iar ”Briliantul” a dezvăluit ce glumă a făcut cu ”Regele”.

A fost bună pasa lui Gică, a fost exact cum trebuia să fie. I-am spus că dacă jucam mai mult alături de el, aveam 80 de goluri acum”, a spus Adrian Mutu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *