March 27, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/Tik Tok/ Transylvania Steak House

Restaurantul Transylvania Steak House din Cluj local patronat de  PSD-istul Avram Gal, mai nou influencer pe Tik Tok ne prezintă pe rețelele de socializare un platou care care costă nici mai mult nici mai puțin de, țineți-vă bine ……6.000 de lei, da ați citit bine, 6.000 de lei, o fi mult, o fi puțin, cine suntem noi săracii să comentăm.

Nu avem nimic în potriva unor astfel de expuneri publice, unde extravaganța este dusă la paroxism dacă nu ar fi Avram Gal cel care prin social democrația care îi curge prin venele politice  propovăduiește cumpătarea.

Sursa Foto Facebook/ Avram Gal

Nu poți tu ca om politic să apari periodic savurând ostentativ preparate  culinare a căror preț depășește cu mult salariul minim sau ajutorul social, un astfel de comportament e sfidător, e un afront față de cei care nu își permit și a căror viață se desfășoară după tiparul nesiguranței zilei de mâine.

Nu e un păcat să ai, e un păcat să epatezi.

Nu în ultimul rând să ne readucem aminte cine este Avram Gal.

Patron de cârciumă, influencer pe Tik Tok, traseist politic de renume,  lider PSD, viitor candidat la primaria municipiului Câmpia Turzii ce să mai domle’ un personaj complex cu gusturi fine.

Personajul politic Avram Gal e un traseist politic sadea, a cam trecut pe la toate partidele politice aflate pe eșichierul politic autohton, acesta a fost membru al PSD, al Partidului Popular Creștin-Democrat, al Partidului Liberal Democrat, Forței Democrate, PNL, PC și ALDE, iar acum s-a reîntors în PSD.

Ne întrebăm retoric, care ar fi doctrina politică care îi guvernează logică politică domnului Gal, să fie oare cea a interesului pur personal ?

Ajuns, acum, din nou în barca social-democraților, Gal intenționează, se pare, să candideze, anul viitor, la funcția de primar al municipiului Câmpia-Turzii, folosind, deja, haștagul #AvramGalPrimar, și lansând o serie de atacuri la adresa actualului edil, Dorin Lojigan, de la PNL, deși PSD și PNL sunt împreună la guvernare.

Printre toate cele enumerate mai sus domnul Gal este și anchetat într-un dosar de corupție unde are calitatea de INCULPAT,  fiind acuză de către procuri de  TRAFIC DE INFLUENȚĂ.

Sursa Foto/Portal Just

Rechizitoriul sună cam așa:

„În perioada 16-23 martie 2020, inculpatul ar fi pretins bani (aproximativ 600.000 lei) de la reprezentantul unei firme private, lăsându-l să creadă că ar avea influență asupra funcționarilor unei companii naționale, iar în schimbul banilor ar putea să îi determine să își exercite atribuțiile de serviciu astfel încât compania de stat să cumpere, în baza unui contract, echipamente de protecție împotriva COVID, de la firma respectivă.

Din banii pretinși, reprezentând o treime din profitul pe care o firma urma să îl obțină de pe urma derulării contractului privind echipamentele de protecție, în perioada 14 aprilie 2020 – sfârșitul lunii mai 2020, inculpatul ar fi primit de la reprezentantul societății comerciale, suma de 371.000 lei (printr-o firmă și o asociație, dar și în numerar) și bunuri în valoare de 69.940 lei”, arată DNA.

https://www.g4media.ro/liderul-alde-diaspora-clujeanul-avram-gal-plasat-sub-control-judiciar-de-dna-pentru-trafic-de-influenta-ar-fi-primit-mita-peste-400-000-de-lei-pentru-un-contract-de-achizitii-de-echipamente-anti-c.html

Să aibă oare toate acestea vreo legătură cu opulența pe care o afișează domnul Avram Gal, probabil că nu, doar timpul ne va răspunde la această întrebare deloc existențială pentru noi, tic, tac…

PS : Putem fi acuzați că suntem răutăcioși din pricina fătului că nu ne permitem și noi un platou de 6.000 de lei, ei bine ca să oprim din fașă orice acuză de genul, DA așa e, NU NE PERMITEM nici noi nici vreo 17.000.000 de români dar nu asta e problema, problema ține de prostul gust al epatării, în grobianismul de a arăta că ,, noi suntem șmeKeri sărkilor,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *