April 19, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/Facebook

Veteranul de război general maior (rtg) aviator Radu Theodoru a adresat o scrisoare deschisă către Ursula von der Leyen, „cu o funcție pasageră la întreprinderea «Uniunea Europeană», în opinia mea, casă de toleranță a umanoidului contemporan întors în epoca troglodiților”, după cum se arată în textul mesajului rostit de veteran într-o înregistrare făcută publică în mediul online.

Pentru Radu Theodoru nu există dubii: economic, UE este un tripou de escrocat estul european, iar politic este instrument al plutocrației bancare ajunsă în faza de imperialism paranoic de a anula istoria națiunilor, complexul lor identitar.

Apoi, mai arată generalul maior în scrisoarea sa, UE este, demografic, mașinăria folosită să împuțineze radical populațiile creștine de pe mapamond.

Veteranul observă că doamna Ursula von der Leyen nu-și vede de treburile ei și se amestecă în treburile românilor, motiv pentru care generalul maior se vede îndreptățit să îi comunice „sus-numitei cucoane” următoarele, în scrisoarea citată:

Afacerile dumneavoastră cu vaccinurile, plus mita, sau avantajele oferite slugilor regionale funcție de cantitățile achiziționate pe seama bugetelor locale, vă privesc. Treabă de poliție economică.”

Un amestec brutal și obraznic în conștiința identitară a românilor

Interzicerea sărbătorii Crăciunului, a pomenirii numelui Maicii Domnului, a modestului Iosif, este un amestec brutal și obraznic în conștiința identitară a românilor. Noi, nestimată și impertinentă cucoană, suntem purtătorii unei istorii bimilenare. Strămoșii noștri au scris cu o mie de ani înaintea celor de pe Eufrat și Nil. Ne-am creștinat de la emanația hristică directă prin apostolul Andrei, cel întâi chemat la apostolat. Și conform moralei creștine, nu ne amestecăm în bordelul sodomist, dezgustător, pe care-l adăpostește întreprinderea dumneavoastră.”

„Vă dau nota zero tăiată în patru la materia Psihologia poporului român.”

Cum României i se zice și «Grădina Maicii Domnului», cum noi știm ce este biserica administrativă, cea jertfelnic rugătoare și cea poporan ortodoxă, cum avem o superbă tradiție în a ne-o apăra, cum noi zicem mamă și tată, nu părinte 1 și 2, cum ne-ați poruncit, îndesând în aceste substantive o seamă de imponderabile, cum ar fi: dorul, duioșia, dragostea, smerenia (apropo, astea sunt excluse la clubul vostru bruxellez, deci reiau), recunoștința, grija; imponderabile care din substantive le catapultează în componente dinamice ale românității, ca și pe substantivele: Maria, Iosif și pe obiceiul Crăciun; ca pe tainele sacre: botez, împărtășanie și pe multe altele, de care voi, gangsterii sodomiști vreți să ne tâlhăriți. Vă dau nota zero tăiată în patru la materia Psihologia poporului român”.

Iar scrisoarea se încheie cu semnătura lui Radu Theodoru, care se recomandă drept general maior aviator, veteran de război. Scrisoarea deschisă a fost publicată în mediul online cu înregistrarea vocii veteranului Radu Theodoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *