February 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Decizia Austriei de a se opune intrării României în Spațiul Schengen a iscat multe dezbateri publice și luări de poziție. Fermierul arădean, Dimitrie Muscă, a decis să protesteze prin a sancționa Austria cu mijloacele pe care le-a găsit la îndemână.Astfel că Muscă și-a închis conturile bancare la instituția financiară cu capital austriac (BCR – parte a Erste Group) și a decis să boicoteze și OMV Petrom.

„Sunt foarte supărat după ce am văzut încă de dimineață toate dezbaterile care au avut loc privind intrarea României în Schengen și a faptului că Austria este singura țară care nu vrea să ne dea votul. Clar am decis – și am dat drumul – de a închide conturile bancare de la cele două societăți, Combinatul Agroindustrial Curtici și Combinatul Agroindustrial Olari, de la banca cu capital austriac. De asemenea, am decis că nu vom mai lucra cu OMV Petrom deși am consum foarte mare de motorină la peste 7.000 de hectare de teren agricol și zeci de mii de porci. Nu voi mai cumpăra nimic din ceea ce produce Austria! Fac un îndemn: trebuie să fim și buni români, buni patrioți. Noi nu trebuia să ajungem aici, dar asta este situația la ora actuala și este momentul să ne trezim”, a transmis Dimitrie Muscă.

Știre inițială:https://www.aradon.ro/aradon-stirile-judetului-arad/fermierul-dimitrie-musca-protesteaza-impotriva-austriei-a-inchis-conturile-bancare-si-boicoteaza-omv-1636291/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *