February 26, 2024
Get in touch with us

Un fost fotbalist al CFR Cluj, dar şi laSănătatea Cluj, Casian Miclăuş, are nevoie de ajutor urgent pentru fiul său denumai 10 luni, Luca Tiago, care suferă de o boală rară şi gravă: : LEUCEMIE MIELOBLASTICĂ ACUTĂ M7. Cei care îl pot ajuta financiar, sunt rugaţi să o facă. Mai jos sunt conturile.Acum două săptămâni lumea noastră s-a prăbușit… Nopți întregi am căutat răspunsuri la întrebările mele şi m-am rugat lui Dumnezeu, cum am știut eu, să ne îndrume și să ne dea putere să putem să luptăm pentru Tiago și poate ca răspuns la rugăciunile noastre ne-a scos în cale atâția oameni care luptă alături de noi.Eu cred cu toată ființa mea că Dumnezeu nu mi-l va lua și ni-l va lăsa să ne bucurăm de el! Pomeniți-l, vă rog, în rugăciunile voastre! Vă mulțumim pentru tot sprijinul!”, este mesajul sfâşietor al mamei lui Luca Tiago.

Tiago a început chimioterapia la Cluj-Napoca, imediat după ce a fost diagnosticat, însă, pentru ca aibă o șansă la viață, este necesar să continue tratamentul cât mai urgent la o clinică din străinătate care este specializată în transplantul de celule stem, iar intervenţia costă aproximativ 130.000 euro.

casian miclaus horz

Pomeniți-l, vă rog, în rugăciunile voastre

casian miclaus 2

„Acum două săptămâni lumea noastră s-a prăbușit… Nopți întregi am căutat răspunsuri la întrebările mele şi m-am rugat lui Dumnezeu, cum am știut eu, să ne îndrume și să ne dea putere să putem să luptăm pentru Tiago și poate ca răspuns la rugăciunile noastre ne-a scos în cale atâția oameni care luptă alături de noi.

Eu cred cu toată ființa mea că Dumnezeu nu mi-l va lua și ni-l va lăsa să ne bucurăm de el! Pomeniți-l, vă rog, în rugăciunile voastre! Vă mulțumim pentru tot sprijinul!”, este mesajul sfâşietor al mamei lui Luca Tiago.

O familie sfâşiată de durere

Tiago a început chimioterapia la Cluj-Napoca, imediat după ce a fost diagnosticat, însă, pentru ca aibă o șansă la viață, este necesar să continue tratamentul cât mai urgent la o clinică din străinătate care este specializată în transplantul de celule stem, iar intervenţia costă aproximativ 130.000 euro.

Potrivit publicaţiei Ştirile din Sălaj, fostul fotbalist Casian Miclăuş s-a stabilit în Cluj şi s-a căsătorit cu zălăuanca Cristina-Roxana Gîrda, ei fiind părinţii micuţului Tiago.

Cariera de fotbalist a tatălui Casian Miclăuş

Casian Miclăuş (n. 14 august 1977) a jucat la CFR Cluj în perioada 2005-2007, inclusiv 4 meciuri în cupele europene.

casian miclaus

Şi-a început cariera la Gaz Metan Mediaş, în 1995, şi a mai jucat pentru echipele FC U Craiova, Brașov, Dacia Mioveni, Gloria Bistrița, Târgu Mureș. Ultima sa echipă de club a fost Sănătatea Cluj, la care a jucat în perioada 2011–2015.

Donaţiile

Cei care doresc să doneze, o pot face în următoarele conturi:

Nume: Miclăuș Casian Vasile

IBAN Banca BRD:

RO09BRDE130SV55648721300

SWIFT: BRDEROBU

Moneda: EURO

Nume: Miclăus Casian Vasile

Banca REVOLUT :

Tel. +40758704336

Nume: Gîrda Cristina-Roxana

IBAN Banca TRANSILVANIA:

RO89BTRL01301201C69471XX

SWIFT: BTRLRO22

Moneda: RON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *