April 19, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Google

Kevin Hill, în vârstă de 55 de ani, trăiește în Anglia și este scriitor, însă boala de care suferă l-a făcut să treacă prin clipe de coșmar.

Bărbatul suferă de calcifilaxie, o boală rară caracterizată prin acumularea de calciu în vasele mici de sânge ale țesuturilor grase și ale pielii. Inima lui s-a oprit brusc în timpul unei crize. Medicii au reușit să-l readucă la viață, și-a revenit complet, fiind supranumit “omul miracol”.

Un bărbat care a fost în moarte clinică povestește ce a văzut în lumea de dincolo

Experiența lui a fost însă una copleșitoare. Kevin a dezvăluit că știa că a murit și a făcut dezvăluiri despre viața de dincolo/

“Eram separat de trupul meu. Parcă mă aflam pe tărâmul spiritelor. Eram conștient de ceea ce se întâmplă, dar simțeam foarte multă pace“, a povestit Kevin, potrivit Mirror.

Mai mult, britanicul a dezvăluit că, în momentul în care inima lui a încetat să mai bată, a fost conștient de tot ce se întâmpla în sala de operație.

“Știam că sângerez. Știam că este grav. Personalul medical continua să intre și să iasă în încercarea de a opri sângerarea. Știam că am murit. Eram separat de trupul meu. Dar nu era timpul ca eu să mă duc“, a mai adăugat bărbatul.

Drama lui Kevin a început în vara anului 2021, când picioarele sale au început să se umfle, pentru că rețineau excesul de apă. În final, a descoperit că suferea de o problemă cardiacă și a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă.

“Această situație m-a făcut să-mi schimb prioritățile. Când m-am întors acasă, atmosfera din familia s-a schimbat dramatic. Am devenit mai rezistent”, a mai spus el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *