March 28, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Google

Finala Cupei României la fotbal va avea loc la Sibiu, pe 24 mai. Echipele implicate sunt „U” Cluj și Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Meciul este sold-out, biletele scoase la vânzare online fiind epuizate în 30 de minute.
„După 8 ani, jucăm din nou cu Cupa României pe masă. Mergem la Sibiu să punem iar șapca pe Cupă”, a scris clubul pe pagina sa de Facebook.
„U” Cluj s-a calificat în finală după ce a eliminat pe UTA, în timp ce Sepsi a trecut de CFR Cluj.

Cele două echipe se pregătesc intens pentru acest meci istoric, care va avea loc pe stadionul „Lucian Bute” din Sibiu. Este pentru prima dată când orașul gazdă a finalei Cupei României este Sibiul, iar fanii ambelor echipe sunt nerăbdători să vadă cine va ridica trofeul.

Echipa „U” Cluj are o istorie bogată în fotbalul românesc și este una dintre cele mai iubite echipe din țară. Cu toate acestea, ultima dată când a câștigat Cupa României a fost în 1965, astfel că jucătorii sunt hotărâți să aducă trofeul înapoi în Cluj-Napoca.

Pe de altă parte, Sepsi OSK Sf. Gheorghe este o echipă relativ nouă în fotbalul românesc, însă a reușit să se impună în ultimii ani datorită unui joc solid și al unei abordări strategice bine gândite. Echipa a fost fondată în 2011 și este singura reprezentantă a județului Covasna în Liga 1.

Înaintea finalei, ambii antrenori și-au exprimat încrederea în jucătorii lor și au promis că vor da totul pe teren pentru a obține victoria. Cu siguranță, va fi un meci plin de emoție și de suspans, iar fanii sunt pregătiți să susțină echipele până la ultimul fluier al arbitrului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *