February 23, 2024
Get in touch with us
Sursă Foto U Cluj

Luni după-amiază, „U” Cluj a jucat împotriva celor de la FC Argeș, în cadrul etapei cu numărul 18 a Superligii. După victoria de la mijlocul săptămânii din Cupa României, 4-0 contra celor de la CSM Alexandria, echipa lui Neagoe a obținut doar o remiză de această dată. Pentru gazde a marcat Martin Remacle (min.61), iar pentru oaspeți a înscris Garita (min.18).

Echipele de start:

„U” CLUJ: Gorcea-Vlădoiu, Ispas, Pițian, Briceag-Filip, Simion, Bic-Chipicu, Thiam, Fulop

REZERVE: Iliev-Romeo, Ilie, Purece, Remacle, Hofman, Horșia, Bălan

ANTRENOR: Eugen Neagoe

FC ARGEȘ: Straton-Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Jakolis-Mjike, Meza Colli-Ișfan, Donisa, Calcan-Gaita

REZERVE: Greab-Constantin, Alceus, Raynov, Șerban, Crețu, Pîrvu, Bertrand, Enzo

ANTRENOR: Marius Croitoru

Stadion: Cluj Arena

Arbitru: Chivulete Andrei Florin / Asistenți: Gheorghe Sebastian Eugen, Vornicu Adrian

Prima repriză a partidei a fost una echilibrată. Piteștenii au reușit să deschidă scorul în min.18, atunci când Garita a profitat de ieșirea eronată a lui Gorcea și a înscris. Clujenii au avut ocazia de a egala în min.26, atunci când, în urma unei centrări a lui Vlădoiu, Fulop a reluat în bară. Acesta a lovit din nou bara în min.39, în urma unui șut de la marginea careului.

Cea de a 2-a repriză a partidei a fost dominată de cei de la „U”, echipa lui Croitoru retrăgându-se în apărare pentru a proteja scorul de pe tabelă. Șepcile Roșii au reușit să egaleze într-un final în min.61, în urma unei lovituri de cap a lui Martin Remacle. Aceștia au mai ratat o ocazie mare în min.74, când Thiam nu a reușit să trimită mingea în poartă din 5 metri.

Pentru cele două echipe urmează o pauză, Superliga urmând să se întrerupă din cauza partidelor de la Campionatul Mondial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *