March 29, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Liderul PSD din Cluj a revoltat oamenii cu un clip postat pe rețelele de socializare în care prezintă un platou ce costă 1.200 de lei la restaurantul său.

Sfidare uriașă a unui lider PSD din Cluj. Avram Gal se laudă cu platoul cu carne de la restaurantul pe care îl deține, care are un preț de 1.200 de lei. Puțini dintre votanții frecvenți ai PSD se pot atinge de astfel de produse prezentate cu lejeritate de un politician plătit cu bani publici. Pensia minimă pe care partidul său se laudă că o crește mereu este de doar 1.125 de lei.

“Toți ați întrebat cât costă un astfel de platou. Avem platoul Chicago, al partenerului meu din America. E singurul platou unde găsiți mici, cârnăciori, Tomahawk, mușchiuleț de vită, aici e cel mai bun burger care îl puteți mânca în Cluj. Tot ce vedeți aici pe platou, e 1200 de lei. Am vrut să fac înăuntru filmarea, dar înăuntru e plin. Vă pup”, spune Avram Gal în clip.

https://www.realitatea.net/stiri/actual/sfidarea-unui-lider-psd-prezinta-platoul-de-1200-de-lei-de-la-propriul-restaurant-batjocura-uriasa-video_642becfe055aef574351a283

Sursa Foto/Realitatea.net

După ce a fost muștruluit jurnalistic în emisiunea România Suverană de la Realitatea Plus moderată de Alexandra Păcuraru, emisiune în care moderatoarea împreună cu invitații din platou încercau să îi explice domnului Gal că modelul de promovare a luxului nu se întrepătrunde cu poziția de om politic social democrat care ar trebui să fie alături de cei năpăstuiți, astăzi liderul PSD Avarma Gal prezintă ,,micul de aur,, împreună cu nimeni altul decât Nelson Mondialul interlopul devenit ,,star,, social media.

Sursa Foto Facebook/Nelson Mondialu Fenomen

Asta să fie oare oferta politică a domnului Gal care se vrea primar în 2024?

Oare ,,micul de aur,, să fie promisiunea electorală?

În primă fază am crezut că această aroganță are ca unic scop ieșirea din anonimat politic, dar se pare că domnul Gal are un ,,tupeu,, incredibil jignind fără nici cea mai mică jenă pensionarii și alegătorii insinuânând printr-un comentariu pe rețelele sociale că cel care trăiește din pensie și se bazează pe aceasta nu merită atenția lui.

Sursa Foto Facebook/Avram Gal

Păi bine domnule Gal, dumneavoastră sunteți social democrat, știți acel personaj politic care la nivel doctrinaro-declarativ susține această categorie socială, pensionarii, cei asupra cărora ar trebui să vă aplecați întreaga atenție nu să îi jigniți.

Din nefericire somnul raţiunii politice și promovarea unor astfel de personaje în prim planul unor partide nu face nimic altceva decat să nască personaje precum domnul Gal care sfidează bunul simț și normalitatea a căror singur principiu este acela al preamăririi.

Ps: Avram Gal este cercetat pentru trafic de influență.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Marius Avram Gal, consilierul deputatului PNL, Ben Oni Ardelean, pentru trafic de influență și luare de mită, într-un dosar care vizează achiziții din perioada pandemiei. Procurorii susţin că după ce în România a fost declarată starea de urgenţă generată de pandemie şi ”având în vedere cererea ridicată pentru echipamentele de protecție, au apărut persoane interesate să speculeze această situație, transformând-o într-o afacere”, scrie Mediafax.

https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/consilierul-deputatului-pnl-ben-oni-ardelean-trimis-in-judecata-de-dna-el-a-incercat-sa-faca-bani-din-criza-covid-1388339

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *