December 3, 2023

Festivalul UNTOLD a avut loc între 3-6 august, iar Parcul Central “Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca a găzduit evenimentul. După cele patru zile de muzică și decoruri impresionante, consecințele sunt acum vizibile. Gazonul de la Cluj Arena este una dintre preocupări, însă Parcul Central a suferit și el transformări semnificative. Dintr-un spațiu verde, o parte considerabilă a devenit acum măruntăi. Imaginile capturate în dimineața zilei de 10 august dezvăluie zone cu noroi abundent.

Sursa Foto Google

Această transformare evidentă ridică întrebări cu privire la impactul evenimentului asupra Parcului Central și nevoia de a găsi soluții pentru a restaura spațiul verde afectat. În timp ce festivalul UNTOLD a adus bucurie și distracție participanților, este important să luăm în considerare și consecințele asupra mediului înconjurător.Autoritățile locale și organizatorii festivalului ar putea colabora pentru a implementa măsuri de recuperare și reînnoire a Parcului Central. Astfel, se pot lua în calcul strategii de regenerare a zonei cu gazon și de remediere a zonelor afectate de noroi, pentru a readuce parcul la starea sa inițială.

Sursa Foto Google

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *